Nog Glutensiz Fındıklı Gofret 100 gr.
119,90 ₺
Nog Glutensiz Fındıklı Gofret 100 gr.
Açıklama
- Fındıklı Gofret
İçindekiler : Pirinç unu, mısır unu, mısır nişastası, kakao, fındık (%4), süt tozu ve peynir altı suyu tozu, tuz, bitkisel yağ, kıvam arttırıcı (ksantan gam, guar gam, pektin), kabartma tozu (sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat), emülgatör (ayçiçek lesitini)
- Hazelnut Wafer
Ingredients: Rice flour, corn flour, corn starch, cocoa, hazelnut (%4), milk powder and whey powder, salt, vegetable oil, thickener (xanthan gum, guar gum, pectin), rising agent (sodium bicarbonate, ammonium bicarbonate), emulsifier (sunflower lecithin)
Enerji ve Besin Öğeleri / Energy and Nutritions | (100 g) |
Enerji / Energy (kJ/kcal) | 2156 kJ / 515 kcal |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 75 g |
Protein / Protein (g) | 0,4 g |
Yağ / Fat (g) | 22 g |
Tuz / Salt (g) | 0,2 g |
Lif / Fiber (g) | 1,3 g |
Şeker / Sugar (g) | 27 g |
Doymuş Yağ / Saturated Fat (g) | 10 g |
Kullanım ve Saklama / Usage and Storage
TR
• Rutubetsiz, kokusuz, kuru ve serin yerde direk güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz. Açıldıktan sonraki glutenin çapraz bulaşmasından kaçınınız.
• Çölyak Hastalarının ve Glutene karşı hasasiyeti bulunan tüm bireylerin kullanımına uygundur.
• Son Kullanım Tarihi (S.K.T) ve Parti No (P.NO) ambalaj üzerindedir. Türk gıda kodeksi “gluten intoleransı olan bireylerin” tüketimine uygun gıdalar tebliğine göre üretilmiştir.
EN
• Store in a moisture-free, odorless, dry and cool place away from direct sunlight. Avoid cross-contamination of gluten after opened.
• It is suitable to consume by Celiac Patients and all individuals sensitive to gluten.
• Expire Date (S.K.T) and Lot No (P.NO) are on the packaging. Produced in accordance with the Turkish food codex legislation on foods suitable for consumption by individuals with gluten intolerance.
• Rutubetsiz, kokusuz, kuru ve serin yerde direk güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz. Açıldıktan sonraki glutenin çapraz bulaşmasından kaçınınız.
• Çölyak Hastalarının ve Glutene karşı hasasiyeti bulunan tüm bireylerin kullanımına uygundur.
• Son Kullanım Tarihi (S.K.T) ve Parti No (P.NO) ambalaj üzerindedir. Türk gıda kodeksi “gluten intoleransı olan bireylerin” tüketimine uygun gıdalar tebliğine göre üretilmiştir.
EN
• Store in a moisture-free, odorless, dry and cool place away from direct sunlight. Avoid cross-contamination of gluten after opened.
• It is suitable to consume by Celiac Patients and all individuals sensitive to gluten.
• Expire Date (S.K.T) and Lot No (P.NO) are on the packaging. Produced in accordance with the Turkish food codex legislation on foods suitable for consumption by individuals with gluten intolerance.