

Nog Glutensiz Portakallı Muffın Kek 144 gr.
135,00 ₺ Orijinal fiyat: 135,00 ₺.121,50 ₺Şu andaki fiyat: 121,50 ₺.
Nog Glutensiz Portakallı Muffın Kek 144 gr.
Stokta yok
- Portakallı Muffin Kek
İçindekiler: Glutensiz Un ( darı unu, mısır nişastası, doğal tapiyoka nişastası, süt tozu, kinoa unu, pektin, hindistan cevizi unu, keçiboynuzu unu), Şeker, Ayçiçek Yağı, Süt, Yumurta, Portakal Dolgu, Ayçiçek Lesitini, Gliserin, Kabartma Tozu (sodyum asit pirofosfat, sodyum bikarbonat), Asitlik Düzenleyiciler (sitrik asit, malik asit), Koruyucular (potasyum sorbat, kalsiyum propiyonat), Vanilin
- Orange Muffin Cake
Ingredients: Gluten Free Flour (millet flour, corn starch, natural tapioca starch, milk powder, quinoa flour, pectin, coconut flour, carob flour), Sugar, Sunflower Oil, Milk, Egg, Orange Filling, Sunflower Lecithin, Glycerin, Rising Agents (sodium acid pyrophosphate, sodium bicarbonate), Acidity Regulators (citric acid, malic acid), Preservatives (potassium sorbate, calcium propionate), Vanillin
Enerji ve Besin Öğeleri / Energy and Nutritions | (100 g) |
Enerji / Energy (kJ/kcal) | 1938,5 kJ / 463 kcal |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 54,5 g |
Protein / Protein (g) | 4,8 g |
Yağ / Fat (g) | 25,8 g |
• Rutubetsiz, kokusuz, kuru ve serin yerde direk güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz. Açıldıktan sonraki glutenin çapraz bulaşmasından kaçınınız.
• Çölyak Hastalarının ve Glutene karşı hasasiyeti bulunan tüm bireylerin kullanımına uygundur.
• Son Kullanım Tarihi (S.K.T) ve Parti No (P.NO) ambalaj üzerindedir. Türk gıda kodeksi “gluten intoleransı olan bireylerin” tüketimine uygun gıdalar tebliğine göre üretilmiştir.
EN
• Store in a moisture-free, odorless, dry and cool place away from direct sunlight. Avoid cross-contamination of gluten after opened.
• It is suitable to consume by Celiac Patients and all individuals sensitive to gluten.
• Expire Date (S.K.T) and Lot No (P.NO) are on the packaging. Produced in accordance with the Turkish food codex legislation on foods suitable for consumption by individuals with gluten intolerance.