Nog Glutensiz Tahinli Kurabiye Seti 200 gr.
215,90 ₺
Nog Glutensiz Tahinli Kurabiye Seti 200 gr.
Açıklama
- Tahinli Kurabiye
İçindekiler: Glutensiz Un (darı unu, doğal tapiyoka nişastası, kinoa unu, karabuğday unu, nohut unu, ksantam gam, guar gam, kabartma tozu (sodyum asit pirofosfat, sodyum bikarbonat), asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, malik asit)), Margarin, Şeker, Tahin, Susam, Ayçiçek Lesitini, Koruyucular (potasyum sorbat, kalsiyum propiyonat)
- Tahini Cookies
Ingredients: Gluten Free Flour (millet flour, natural tapioca starch, quinoa flour, buckwheat flour, chick pea flour, xantham gum, guar gum, rising agent (sodium acid pyrophosphate, sodium bicarbonate), acidity regulators (citric acid, malic acid)), Margarine, Sugar , Tahini, Sesame, Sunflower Lecithin, Preservatives (potassium sorbate, calcium propionate)
Enerji ve Besin Öğeleri / Energy and Nutritions | (100 g) |
Enerji / Energy (kJ/kcal) | 2299 kJ / 549,18 kcal |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 51,42 g |
Protein / Protein (g) | 9,81 g |
Yağ / Fat (g) | 33,14 g |
Kullanım ve Saklama / Usage and Storage
TR
• Rutubetsiz, kokusuz, kuru ve serin yerde direk güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz. Açıldıktan sonraki glutenin çapraz bulaşmasından kaçınınız.
• Çölyak Hastalarının ve Glutene karşı hasasiyeti bulunan tüm bireylerin kullanımına uygundur.
• Son Kullanım Tarihi (S.K.T) ve Parti No (P.NO) ambalaj üzerindedir. Türk gıda kodeksi “gluten intoleransı olan bireylerin” tüketimine uygun gıdalar tebliğine göre üretilmiştir.
EN
• Store in a moisture-free, odorless, dry and cool place away from direct sunlight. Avoid cross-contamination of gluten after opened.
• It is suitable to consume by Celiac Patients and all individuals sensitive to gluten.
• Expire Date (S.K.T) and Lot No (P.NO) are on the packaging. Produced in accordance with the Turkish food codex legislation on foods suitable for consumption by individuals with gluten intolerance.
• Rutubetsiz, kokusuz, kuru ve serin yerde direk güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz. Açıldıktan sonraki glutenin çapraz bulaşmasından kaçınınız.
• Çölyak Hastalarının ve Glutene karşı hasasiyeti bulunan tüm bireylerin kullanımına uygundur.
• Son Kullanım Tarihi (S.K.T) ve Parti No (P.NO) ambalaj üzerindedir. Türk gıda kodeksi “gluten intoleransı olan bireylerin” tüketimine uygun gıdalar tebliğine göre üretilmiştir.
EN
• Store in a moisture-free, odorless, dry and cool place away from direct sunlight. Avoid cross-contamination of gluten after opened.
• It is suitable to consume by Celiac Patients and all individuals sensitive to gluten.
• Expire Date (S.K.T) and Lot No (P.NO) are on the packaging. Produced in accordance with the Turkish food codex legislation on foods suitable for consumption by individuals with gluten intolerance.