Nog %100 Karabuğdaylı Baton Ekmek 500 gr.
259,90 ₺
Nog %100 Karabuğdaylı Baton Ekmek 500 gr.
Açıklama
- %100 Karabuğdaylı Baton Ekmek
İçindekiler: Karabuğday unu, su, ksantam gam, guar gam, şeker, tuz, maya, bitkisel sıvı yağ.
- 100% Buckwheat Baton Bread
Ingredients: Buckwheat flour, water, xanthan gum, guar gum, sugar, salt, yeast, vegetable oil.
Enerji ve Besin Öğeleri / Energy and Nutritions | (100 g) |
Enerji / Energy (kJ/kcal) | 10009,018 kJ / 241 kcal |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 45,1 g |
Protein / Protein (g) | 9,07 g |
Diyet Lif / Diet Fiber (g) | 4,52 g |
Yağ / Fat(g) | 3,74 |
Doymuş Yağ / Saturated Fat (g) | 0,74 g |
Şeker / Sugar (g) | 2,3 g |
Tuz / Salt (g) | 0,459 g |
Kullanım ve Saklama / Usage and Storage
TR
• Rutubetsiz, kokusuz, kuru ve serin yerde direk güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz. Açıldıktan sonraki glutenin çapraz bulaşmasından kaçınınız.
• Çölyak Hastalarının ve Glutene karşı hasasiyeti bulunan tüm bireylerin kullanımına uygundur.
• Son Kullanım Tarihi (S.K.T) ve Parti No (P.NO) ambalaj üzerindedir. Türk gıda kodeksi “gluten intoleransı olan bireylerin” tüketimine uygun gıdalar tebliğine göre üretilmiştir.
EN
• Store in a moisture-free, odorless, dry and cool place away from direct sunlight. Avoid cross-contamination of gluten after opened.
• It is suitable to consume by Celiac Patients and all individuals sensitive to gluten.
• Expire Date (S.K.T) and Lot No (P.NO) are on the packaging. Produced in accordance with the Turkish food codex legislation on foods suitable for consumption by individuals with gluten intolerance.
• Rutubetsiz, kokusuz, kuru ve serin yerde direk güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz. Açıldıktan sonraki glutenin çapraz bulaşmasından kaçınınız.
• Çölyak Hastalarının ve Glutene karşı hasasiyeti bulunan tüm bireylerin kullanımına uygundur.
• Son Kullanım Tarihi (S.K.T) ve Parti No (P.NO) ambalaj üzerindedir. Türk gıda kodeksi “gluten intoleransı olan bireylerin” tüketimine uygun gıdalar tebliğine göre üretilmiştir.
EN
• Store in a moisture-free, odorless, dry and cool place away from direct sunlight. Avoid cross-contamination of gluten after opened.
• It is suitable to consume by Celiac Patients and all individuals sensitive to gluten.
• Expire Date (S.K.T) and Lot No (P.NO) are on the packaging. Produced in accordance with the Turkish food codex legislation on foods suitable for consumption by individuals with gluten intolerance.