Sold out
Nog Glutensiz Karabuğday Unu 400 gr.
120,00 ₺
Nog Glutensiz Karabuğday Unu 400 gr.
Stokta yok
Açıklama
- Karabuğday Unu
İçindekiler: Çiğ Karabuğday
- Raw Buckwheat
Ingredients: Raw Buckwheat
| Enerji ve Besin Öğeleri / Energy and Nutritions | (100 g) |
| Enerji / Energy (kJ/kcal) | 1402 kJ / 335 kcal |
| Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 70,6 g |
| Protein / Protein (g) | 12,7 g |
| Yağ / Fat(g) | 2,6 g |
| Potasyum (mg) | 577 mg |
| Lif / Fiber (g) | 10 g |
| Kül / Ash (g) | 2,5 g |
Kullanım ve Saklama / Usage and Storage
TR
• Rutubetsiz, kokusuz, kuru ve serin yerde direk güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz. Açıldıktan sonraki glutenin çapraz bulaşmasından kaçınınız.
• Çölyak Hastalarının ve Glutene karşı hasasiyeti bulunan tüm bireylerin kullanımına uygundur.
• Son Kullanım Tarihi (S.K.T) ve Parti No (P.NO) ambalaj üzerindedir. Türk gıda kodeksi “gluten intoleransı olan bireylerin” tüketimine uygun gıdalar tebliğine göre üretilmiştir.
EN
• Store in a moisture-free, odorless, dry and cool place away from direct sunlight. Avoid cross-contamination of gluten after opened.
• It is suitable to consume by Celiac Patients and all individuals sensitive to gluten.
• Expire Date (S.K.T) and Lot No (P.NO) are on the packaging. Produced in accordance with the Turkish food codex legislation on foods suitable for consumption by individuals with gluten intolerance.
• Rutubetsiz, kokusuz, kuru ve serin yerde direk güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz. Açıldıktan sonraki glutenin çapraz bulaşmasından kaçınınız.
• Çölyak Hastalarının ve Glutene karşı hasasiyeti bulunan tüm bireylerin kullanımına uygundur.
• Son Kullanım Tarihi (S.K.T) ve Parti No (P.NO) ambalaj üzerindedir. Türk gıda kodeksi “gluten intoleransı olan bireylerin” tüketimine uygun gıdalar tebliğine göre üretilmiştir.
EN
• Store in a moisture-free, odorless, dry and cool place away from direct sunlight. Avoid cross-contamination of gluten after opened.
• It is suitable to consume by Celiac Patients and all individuals sensitive to gluten.
• Expire Date (S.K.T) and Lot No (P.NO) are on the packaging. Produced in accordance with the Turkish food codex legislation on foods suitable for consumption by individuals with gluten intolerance.
