Nog Glutensiz Mısır Gevreği 250 gr.
114,90 ₺
Nog Glutensiz Mısır Gevreği 250 gr.
Açıklama
- Mısır Gevreği
İçindekiler: Mısır Unu, Mısır İrmiği, Tuz, Vanilya
- Corn Flakes
Ingredients: Corn Flour, Corn Semolina, Salt, Vanilla
Enerji ve Besin Öğeleri / Energy and Nutritions | (100 g) |
Enerji / Energy (kJ/kcal) | 1663,1 kJ / 397,9 kcal |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 86,9 g |
Protein / Protein (g) | 6,85 g |
Yağ / Fat(g) | 2,56 g |
Kullanım ve Saklama / Usage and Storage
TR
• Rutubetsiz, kokusuz, kuru ve serin yerde direk güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz. Açıldıktan sonraki glutenin çapraz bulaşmasından kaçınınız.
• Çölyak Hastalarının ve Glutene karşı hasasiyeti bulunan tüm bireylerin kullanımına uygundur.
• Son Kullanım Tarihi (S.K.T) ve Parti No (P.NO) ambalaj üzerindedir. Türk gıda kodeksi “gluten intoleransı olan bireylerin” tüketimine uygun gıdalar tebliğine göre üretilmiştir.
EN
• Store in a moisture-free, odorless, dry and cool place away from direct sunlight. Avoid cross-contamination of gluten after opened.
• It is suitable to consume by Celiac Patients and all individuals sensitive to gluten.
• Expire Date (S.K.T) and Lot No (P.NO) are on the packaging. Produced in accordance with the Turkish food codex legislation on foods suitable for consumption by individuals with gluten intolerance.
• Rutubetsiz, kokusuz, kuru ve serin yerde direk güneş ışığından uzakta muhafaza ediniz. Açıldıktan sonraki glutenin çapraz bulaşmasından kaçınınız.
• Çölyak Hastalarının ve Glutene karşı hasasiyeti bulunan tüm bireylerin kullanımına uygundur.
• Son Kullanım Tarihi (S.K.T) ve Parti No (P.NO) ambalaj üzerindedir. Türk gıda kodeksi “gluten intoleransı olan bireylerin” tüketimine uygun gıdalar tebliğine göre üretilmiştir.
EN
• Store in a moisture-free, odorless, dry and cool place away from direct sunlight. Avoid cross-contamination of gluten after opened.
• It is suitable to consume by Celiac Patients and all individuals sensitive to gluten.
• Expire Date (S.K.T) and Lot No (P.NO) are on the packaging. Produced in accordance with the Turkish food codex legislation on foods suitable for consumption by individuals with gluten intolerance.