Sebzeli Kara Buğday Pilavı

Malzemeler
- 1 adet kabak
- 1 adet havuç
- 1 adet kırmızı biber
- 2-3 dal brokoli
- 1 adet küçük soğan
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı Nog Tane kara buğday
Yapılışı
- Öncelikle tane kara buğday yıkanıp üzerini örtecek kadar suya konup yarım saat bekletilir.
- Brokoli haricindeki tüm sebzeler küp küp kesilip tecerede orta ateşte zeytinyağıyla birlikte kavurulur.
- Kavrulan sebzelere kara buğday taneleri süzülüp ilave edilir. Birlikte 2 dakika daha kavrulduktan sora üzerine 2 su bardağu su ve brokoliler ilave edilirp orta ateşte suyu bitene kadar pişirirlir.
- Pişen karabuğday 10-15 dakika demlendikten sonra servis edilir.